Tarta de cartofi cu carne de pui si legume
Dragi mei , va propun o mancarica rapida si delicioasa. Nu necesita foarte mult timp, bineinteles, daca v-au ramas resturi de mancare, cum ar fi piure de cartofi si carne de pui fiarta. Asa s-a intamplat, sa-mi ramana de pe o zi pe alta, si a iesit ceva bun si delicios.
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se curata legumele si se spala.
Ceapa si usturoiul se toaca marunt.
Morcovul se rade pe razatoare cu ochiul mic.
Ardeiul se taie cubulete si branza se da pe razatoare. - Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei, apoi se adauga morcovul ras si se lasa pana ce se inmoaie.
Adaugam ardeiul taiat si usturoiul si mai lasam 2-3 min.
Apoi adaugam carnea taiata cubulete si rosiile.
Condimentam cu sare si piper si lasam sa scada cca 10 min. - Intre timp, piureul se amesteca cu 50 gr branza de oi rasa si oul batut. Condimentam cu sare si piper , apoi intindem, intr-un vas termorezistent tapetat cu pesmet.
- Deasupra se intinde umplutura si se presara cu cascaval sau branza.
Se introduce in cuptor si se lasa pana ce capata o crusta aurie, cca 30-40 min.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ffb
anonymous
Fffffffff bun!
anonymous
Sunt cu tarat deja in cuptor. felicitaei
anonymous
Gustos,bun, simplu, etc.!!!!
anonymous
Super.un gust excelent
anonymous
O sa o incerc,dar este buna clar
anonymous
Excelent.
anonymous
Foarte bun!!

CookWithAna
Interesant, super bun!!!
Punctează această reţetă