Ingrediente: 130 g unt 175 g faina un praf sare 3 lingurite cu apa rece cu gheatza 3 fire de praz 200 g somon afumat 3 oua 50 g smantana 50 g cascaval 2...
Ingrediente: Ingrediente aluat: 200 de grame de faina, 100 de grame de unt, sare, 2 linguri cu apa rece Ingrediente compozitie: 350-400 de grame de smantana 200...
Ingrediente: 3 conserve ton in ulei de 170 g praz ardei -150 g cascaval razalit 2 oua masline 2-3 linguri smantana 1 lingura pesmet 1 lingura mustar 250 g foietaj
Cu o aroma mai delicata si mai dulce decat ceapa, prazul adauga o nota subtila unor retete fara sa acopere alte arome care sunt prezente. Desi prazul este disponibil pe tot parcursul anului, sezonul lui este toamna si in prima parte a primaverii.
Ingrediente: 1 pachet foi de placinta 1 pachet de crema de branza 2 ou 3-4 linguri smantana 1/2 praz 1/2 ardei rosu 1 rosie salam uscat verdeata ulei de...
Ingrediente: 400 g aluat de foetaj Pentru umplutura: 2 dovlecei 5 oua 1/2 praz 1 ardei rosu 1 ardei verde 250 ml de smântân, 200 g cascaval ras 1 / 2 lingurita...