De la praz, partea din centru, nici cea alba nici cea foarte verde, se taie in rondele. Se distiue in putin ulei de masline. Apoi se adauga ardeiul si rosia taiate in feliute mici.
Branza se mixeaza cu cele 2 oua. Se adauga si legumele distuite. Se sareaza si se pipereaza. Salamul feliat si uscat se taie in fasii subtiri si se adauga peste compozitie.
Foile de placinta se desfac, cele care nu lucram cu ele se acopera cu un servet umazi ca altfel se usuca repede si se rup.
Luam o foaie o intindem si o stopim ci putin ulei sai unt topit. Se pune deasupra alta foaie si se stopeste si aceasta. Se acopera cu a treia foaie.
Se taie patrate de marimea, cat sa imbrace o forma de briose/muffins. se aseaza in formele de briose si se rotesc ca sa iasa ca o floare. Se umplu cu crema pregatita si se dau la cuptor pana prin culoare frumoasa.
Mie mi-au ramas doua goale si am pus niste ciuperci, de aceea apar doua tarte diferite in imagini. Se servesc ca aperitiv sau antreu.
In primul rand cuvantul "distuie" este scris gresit. Se scrie "dinstuie" este un cuvand preluat di L. Germana. Si inseamna ca se innabuse putin in ulei. Iar foi de placinta si salam nu mancam.. Nu imi place reteta.
Comentarii:
Ele arata bine!!!
In primul rand cuvantul "distuie" este scris gresit. Se scrie "dinstuie" este un cuvand preluat di L. Germana. Si inseamna ca se innabuse putin in ulei. Iar foi de placinta si salam nu mancam.. Nu imi place reteta.
Bun