Ingrediente: 4 cartofi curatati de coaja si taiati 1 morcov curatat si taiat rondele 1 ceapa taiata in jumatate 1 bucata de praz frunze de telina sau 100-150g...
Ingrediente: 1 aluat de foietaj - 400 g 1 pachet de crema de branza 2 ou 3-4 linguri smantana 1/2 praz 1/2 ardei rosu 1 rosie prosciutto crud sare piper ulei...
Cu o aroma mai delicata si mai dulce decat ceapa, prazul adauga o nota subtila unor retete fara sa acopere alte arome care sunt prezente. Desi prazul este disponibil pe tot parcursul anului, sezonul lui este toamna si in prima parte a primaverii.
Ingrediente: 3 morcovi 3 rădăcini de păstârnac (pătrunjel) 2 cartofi 1 jumătate de varză (mică) 2 cepe (sau 1 fie de praz frumos) Dovlecel Ardei gras (puțină...
Ingrediente: 1 pachet foi de placinta 1 pachet de crema de branza 2 ou 3-4 linguri smantana 1/2 praz 1/2 ardei rosu 1 rosie salam uscat verdeata ulei de...
Ingrediente: 4 chicons (andive), 2 cepe, partea alba de la un praz mare, 2 cartofi mari, 100 g frisca lichida, marar sau patrunjel, 2-3 catei de usturoi, o...
Ingrediente: 60 g unt O ceapa mica tocata O telina rasa Un praz tocat 400 g ciuperci 3 linguri faina 200 ml lapte 50 ml vin alb 460 ml supa pui 100 g smantana...
mal
Vinetele spalate, le-am taiat rondele, le-am sarat si le-am lasat sa se scurga intr-o strecuratoare. Le-am dat prin faina, ou si pesmet si le-am prajit in baie de ulei.
Pentru crema de branza am folosit branza feta si branza topita cu smantana la tu