Home
Rețete
Desert
Tarta
Tarta cu ceapa
Mini tarte
Mini tarte
Preparare
Aluatul : Faina se pune intr-un vas, in mijloc se face o adancitura unde se pune sare si drojdia. Peste ea se pune laptele caldut si se lasa 10 minut.
Apoi se amesteca cu oul, margarina si semintele de chimen zdrobite.
Se framanta bine, se inveleste intr-o folie si se baga in congelator pentru 10 minute.
Umputura : Branza data pe razatoare se amesteca cu salamul taiat cubulete mici, ceapa , ardeiul si mararul tocat marunt.
Se ia o bucata din aluat , se intinde o foaie de jumatate cm. si se pune pe toata suprafata ei felii de sunca presata iar peste umplutura de branza.
Se ruleaza si se taie bucati de 1-2 cm grosime.
Se presara cascaval ras peste ele si dau la cuptor la foc potrivit pana devin aurii.
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Trebuie precizat că atunci când creste drojdia, nu se pune sare peste ea ,direct. Totuși...
Cine nu știe face așa și după se miră de ce nu ii crește aluatul sau crede că are ceva faina.