Mini tarte

Ingrediente
2
Pentru aluat :
Umplutura :
Preparare
Preparare45 min
Gătire10 min
- Aluatul :
Faina se pune intr-un vas, in mijloc se face o adancitura unde se pune sare si drojdia. Peste ea se pune laptele caldut si se lasa 10 minut. - Apoi se amesteca cu oul, margarina si semintele de chimen zdrobite.
- Se framanta bine, se inveleste intr-o folie si se baga in congelator pentru 10 minute.
- Umputura :
Branza data pe razatoare se amesteca cu salamul taiat cubulete mici, ceapa , ardeiul si mararul tocat marunt. - Se ia o bucata din aluat , se intinde o foaie de jumatate cm. si se pune pe toata suprafata ei felii de sunca presata iar peste umplutura de branza.
- Se ruleaza si se taie bucati de 1-2 cm grosime.
- Se presara cascaval ras peste ele si dau la cuptor la foc potrivit pana devin aurii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
N
nicoleta_i2018
Trebuie precizat că atunci când creste drojdia, nu se pune sare peste ea ,direct. Totuși...
Cine nu știe face așa și după se miră de ce nu ii crește aluatul sau crede că are ceva faina.
Punctează această reţetă