Petitchef

Tarta Quiche Lorraine

Altele
6 porții
45 min
35 min
Ușor

Ingrediente

6

Ingrediente compozitie:

Preparare

  • Se amesteca toate incredientele pana iese un aluat destul de tare care se da la frigider pentru cateva ore. Eu il fac cu o zi inainte si il las in folie la rece pana il pregatesc. Daca sunteti foarte grabite/grabiti, puteti folosi si aluat foietaj din comert, insa trebuie sa stiti ca are o textura diferita, iar tarta o sa semene mai mult cu un fel de placinta taraneasca. Nu ca asta ar fi ceva rau, dar trebuie sa incercati si varianta tipic frantuzeasca, deoarece este mult mai gustoasa.
    Se asaza aluatul in tava si se da la cuptor (acoperiti cu hartie de copt si puneti cateva boabe de fasole ca sa nu se umfle) pentru circa 15 minute, cand va fi usor rumenita pe margini.
    Baconul se prajejte intr-o tigaie fara adaos de ulei pentru 3-4 minute, pana devine usor crocant. Smantana se bate bine cu ouale, sarea si piperul dupa care se adauga cascavalul ras. Asezati trei sferturi din bacon peste tarta, dupa care adaugati amestecul de smantana. Prazul sau ardeiul gras taiate in feliute subtiri se pun peste compozitie, impreuna cu restul de bacon. Se da la cuptor pentru 40 de minute. Este o minunatie, parol!


Poze

Tarta Quiche Lorraine
Tarta Quiche Lorraine - poza 2
Tarta Quiche Lorraine - poza 3

Întrebări:




Comentarii (14):

29/07/2013

F buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
maryus_ab, 12/05/2018

Super buna!

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 20/07/2016

Arata bine!!!!!! incercam....

(0) (0) Abuz
31/01/2015

Excelent

(0) (0) Abuz
25/12/2014

Prost redactatase face in 35 min dar trebuie sa stea in cuptor 40 cand mai framanti

(0) (0) Abuz
09/09/2013

F buna

(0) (0) Abuz
05/06/2013

Hmmm.... arata minunat merita incercat.

(0) (0) Abuz
27/05/2013

F.f.f. bun

(0) (0) Abuz
27/01/2013

Bacon = slaninuta taita in feliute. asa se face in Lorena

(0) (0) Abuz
08/11/2012

E foarte buna!!!! O fac de mult timp si copiilor mei le place foaaarte mult!!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tartă brăduț pentru crăciun
Tartă brăduț pentru crăciun
20 porții
1 h 57 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu biscuiți oreo și ciocolată fără coacere
Tarta cu biscuiți oreo și ciocolată fără coacere
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta aromata cu prune
Tarta aromata cu prune
10 porții
2 h 40 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Tartă cu daims în stil ikea
Tartă cu daims în stil ikea
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3 h 40 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Tarta cu fructe - rasfat dulce de vara Tarta cu fructe - rasfat dulce de vara

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează