Se prepara crema de ciocolata pe abur din 3 oua,100 gr.zahar,esenta de rom,3 linguri cacao,putin lapte si 2 linguri amidon alimentar iar cand s-a racit se adauga 100 gr.rama
Se taie foile in doua si se umple cu crema,incepem cu foaie de cacao,punem crema,asezam foaia alba,apoi iara crema,apoi a doua foaie de cacao,crema si ultimul blat alb,se pune crema si dea-supra si se orneaza dupa plac,are gust de amandina se pastreaza la rece.
Comentarii:
CE tare este
Nu am facut-o dar din experienta cred ca este foarte simpla si echilibrata si nu in ultul rand foarte buna.
E o rețetă excelentă,cu siguranță am să o încerc.
FOARTE BUNA SI USOR DE FACUT
Foarte usoara si buna
Simpla si fff buna
Este superba aceasta reteta!!!!!!!!!!!!!!Chiar m-a ajutat foarte muuult!!!!!!!!Sarbatori fericite!!!!!!!!!:**:*:**::*:**::*:*:*:*
Buna