Preparare blat:Intr-un castron spargem cele 4 oua. Adaugam zaharul tos.Punem cele 4 linguri de apa fierbinte.Si amestecam bine 10 minute pana ce rezulta o spuma.
Intr-un alt castron se pune faina faina si apoi adaugam si praful de copt.Se adauga si cacaoa si amestecam bine.Amestecul de faina, praf de copt si cacao se aduga peste spuma de oua si se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si turnam compozitia in tava.Tava o bagam la cuptorul preincalzit timp de 25 minute. Cand blatul este copt se scoate din tava si se lasa la racit.
Preparare crema:Ciocolata se da pe razatoare. Visinele se pun la scurs si se pastreaza sucul din compot.Gelatina se dizolva intr-o cand cu apa de 200 ml apa.Intr-un castron se punem cele 4 oua, se adauga zaharul tos si se amesteca pana se incorporeaza, nu trebuie amestecat mult ci doar cat sa se amestece.Punem castronul cu galbenusurile deasupra unei oale cu apa fiarta,
Adaugam romul, lasam putin sa fiarba pana se topeste zaharul.Apoi adaugam gelatina si lasam crema sa se raceasca dupa care o bagam 20 minute la frigider pana se ingroasa.Intr-un castron mixam frisca lichida pana se intareste, apoi adaugam ciocolata rasa si amestecam cu o lingura sau spatula pana se omogenizeaza.
Peste frisca amestecata cu ciocolata adaugam crema din frigider si incorporam totul bine. Cand am terminat si cu crema ne apucam de asamblarea prajiturii.Punem blatul pe un suport si-l insiropam cu sucul din compot.Poza asta nu a vrut sa-mi iasa deloc, peste blat punem crema intr-un start cat mai gros. Punem crema, nivelam si tot asa pana se termina toata crema.
Deasupra punem visinile, mie una nu mi-au ajuns si am pus cateva corcoduse din compot.Si la final punem ciocolata rasa deasupra.Va recomand cu toata increderea aceasta prajitura, se face destul de simplu si este super buna, dar va recomand sa folositi o tava de 24/30, ca sa va iasa atat blatul cat si crema foarte inalte, nu stiut si pregatit totul intr-o tava mai mare si de aceea nu mi-a iesit destul de inalta.