Prajitura caraibiana cu rom si ciocolata

Altele
Foarte ușor
49 min
713 Kcal

Ingrediente

6

Blat:

Glazura:

Preparare

Preparare14 min
Gătire35 min
  • Incalziti cuptorul la 180 grade C. Puneti untul moale intr-un vas si bateti-l spuma cu mixerul. Adaugati zaharul si praful de sare. Adaugati ouale unul cate unul. Amestecati continuu.
  • Amestecati faina cu praful de copt si presarati-le treptat peste blat imrpeuna cu romul, apoi amestecati bine. Adaugati praful de cacao. Puneti in forma hartie pentru copt si turnati, usor, blatul.
  • Taiati ciocolatelele. Adaugati-le cat mai uniform deasupra blatului.
  • Introduceti forma in cuptor pentru aproximativ 25-30 de minute, dupa care scoateti blatul din forma. Lasati prajitura sa se raceasca.
  • Topiti ciocolata la bain-marie; turnati peste blat glazura de ciocolata si uniformizati-o cu un cutit, sau pur si simplu lasati-o sa curga in voie , cum a facut .
  • Taiati ciocolatelele cu rom pe diagonala. Ornati suprafata tortului cu bucatelele de ciocolata .

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 713Kcal
  • Carbo: 44.4g
  • Grăsimi: 50.2g
  • Grăsimi sat.: 39.2g
  • Proteine: 13.1g
  • Fibre: 13.4g
  • Zahăr: 26.6g
  • ProPoints: 19
  • SmartPoints: 34
Informații nutriționale pentru 1 porție (241g)
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: