Prajitura caraibiana cu rom si ciocolata
Ingrediente
6
Blat:
Glazura:
Preparare
Preparare14 min
Gătire35 min
- Incalziti cuptorul la 180 grade C. Puneti untul moale intr-un vas si bateti-l spuma cu mixerul. Adaugati zaharul si praful de sare. Adaugati ouale unul cate unul. Amestecati continuu.
- Amestecati faina cu praful de copt si presarati-le treptat peste blat imrpeuna cu romul, apoi amestecati bine. Adaugati praful de cacao. Puneti in forma hartie pentru copt si turnati, usor, blatul.
- Taiati ciocolatelele. Adaugati-le cat mai uniform deasupra blatului.
- Introduceti forma in cuptor pentru aproximativ 25-30 de minute, dupa care scoateti blatul din forma. Lasati prajitura sa se raceasca.
- Topiti ciocolata la bain-marie; turnati peste blat glazura de ciocolata si uniformizati-o cu un cutit, sau pur si simplu lasati-o sa curga in voie , cum a facut .
- Taiati ciocolatelele cu rom pe diagonala. Ornati suprafata tortului cu bucatelele de ciocolata .
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 713Kcal
- Carbo: 44.4g
- Grăsimi: 50.2g
- Grăsimi sat.: 39.2g
- Proteine: 13.1g
- Fibre: 13.4g
- Zahăr: 26.6g
- ProPoints: 19
- SmartPoints: 34
Informații nutriționale pentru 1 porție (241g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă