Se bat bine galbenusurile cu zaharul. Se bat albusurile spuma si se adauga peste galbenusuri. Se adauga faina, praful de copt si se omogenizeaza.
Crema de nuci:Se amesteca untul cu zaharul, se adauga laptele, zaharul, faina, nucile si romul si se pun pe foc mic sa fiarba. Cand incepe sa se ingroase, se adauga stafidele. Se mai tine putin pe foc apoi se lasa la racit si se intinde pe blatul cu cacao.
Crema de ciocolata:Se bate oul cu zaharul, si se adauga restul ingredientelor. Se pune compozitia pe foc mic si se amesteca incontinuu pana se ingroasa. Se lasa la racit.
Peste crema de nuca se adauga blatul cu vanilie, crema de ciocolata si se orneaza dupa plac cu frisca.
Este descrisa sub orice critica! unde spune ca se fac doua blaturi??!! si care cum se face? la crema se amesteca untul cu zaharul si apoi se adauga lapetele si din nou zaharul! esti cu pluta...
Comentarii (13):
Poate ca ar fi buna daca ar fi explicata bine.
Prajitura arata bine dar reteta o intelegi doar tu la cum ai scris
Este descrisa sub orice critica!
unde spune ca se fac doua blaturi??!! si care cum se face? la crema se amesteca untul cu zaharul si apoi se adauga lapetele si din nou zaharul! esti cu pluta...
O s-o incerc,dar cred ca este buna1
Super delicioasa!!!
O prajitura excelenta!!!!!
Super
O sa fac si eu, maine. Multumesc pentru reteta!
Suuuuuupeeeerrr
Arata spectacular