Prajitura de ciocolata cu crema ganache

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

5

crema ganache:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Se topeste untul si ciocolata impreuna, pe foc, apoi se adauga galbenusurile frecate, se adauga faina amestecata cu zaharul si la urma albusurile batute cu un varf de cutit de sare.
  • Albusurile se amesteca foarte usor in compozitie.Se toarna totul intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor 25 de minute la 200 grade C /400 fIngredientele pentru.
  • Se topeste ciocolata impreuna cu frisca lichida la baia de abur,dupa care se lasa la rece 5 ore. Se bate cu mixerul pina rezulta o crema pufoasa.
  • Se adauga lingura de unt si esenta de migdale.Se umple tortul.

Punctează această reţetă

BBucatariaparadis

Întrebări

Mai mereu reteta spune una si poza arata alceva ,adevarul care este?? si mai este ceva ..nu raspundeti la intrebarile adresate.

Http://bucatariaparadis-ro.blogspot.com/2010/09/prajitura-de-ciocolata-cu-crema-ganache.html?m=1 Aici rețeta .Nu intru ca sint tot pe drumuri si nu mai am timp sa răspund mesajelor

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Invatati sa scrieti modul de preparare al unei retete in ordine..NU corespunde ce spuneti cu poza,,ce este ras deasuora?in cate parti se taie blatul ??..si raspundeti la comentarii.

abuz

anonymous

Reteta scrisa asa sa te afli in treaba.
Din deductie cred ca blatul se taie in doua ,la mijloc crema si deasupra frisca cu ciocolata rasa . Praf de copt nu se stie ,incercam prima oara fara

abuz

anonymous

Ce dimensiuni are tava?

abuz

anonymous

F..f.buna

abuz

anonymous

Reteta o fi buna,dar cum ai montat prajitura ?in poza apare alceva decat se explica in retete,nu stiu cum dar una e reteta si alta poza! /

abuz

anonymous

Minunata reteta...

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Viata

abuz

anonymous

Delicoasa

abuz
  • pagina 1 / 3