Prajitura de ciocolata cu crema ganache
Ingrediente
crema ganache:
Preparare
- Se topeste untul si ciocolata impreuna, pe foc, apoi se adauga galbenusurile frecate, se adauga faina amestecata cu zaharul si la urma albusurile batute cu un varf de cutit de sare.
- Albusurile se amesteca foarte usor in compozitie.Se toarna totul intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor 25 de minute la 200 grade C /400 fIngredientele pentru.
- Se topeste ciocolata impreuna cu frisca lichida la baia de abur,dupa care se lasa la rece 5 ore. Se bate cu mixerul pina rezulta o crema pufoasa.
- Se adauga lingura de unt si esenta de migdale.Se umple tortul.
Întrebări
Mai mereu reteta spune una si poza arata alceva ,adevarul care este?? si mai este ceva ..nu raspundeti la intrebarile adresate.
Http://bucatariaparadis-ro.blogspot.com/2010/09/prajitura-de-ciocolata-cu-crema-ganache.html?m=1 Aici rețeta .Nu intru ca sint tot pe drumuri si nu mai am timp sa răspund mesajelor
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Invatati sa scrieti modul de preparare al unei retete in ordine..NU corespunde ce spuneti cu poza,,ce este ras deasuora?in cate parti se taie blatul ??..si raspundeti la comentarii.
anonymous
Reteta scrisa asa sa te afli in treaba.
Din deductie cred ca blatul se taie in doua ,la mijloc crema si deasupra frisca cu ciocolata rasa . Praf de copt nu se stie ,incercam prima oara fara
anonymous
Ce dimensiuni are tava?
anonymous
F..f.buna
anonymous
Reteta o fi buna,dar cum ai montat prajitura ?in poza apare alceva decat se explica in retete,nu stiu cum dar una e reteta si alta poza! /
anonymous
Minunata reteta...
anonymous
Bun
anonymous
Excelent
anonymous
Viata
anonymous
Delicoasa
Punctează această reţetă