Preparam blatul separand albusurile de galbenusuri, pentru inceput. Batem bine de tot albusurile spuma, cu un praf de sare. Adaugam cele 6 linguri cu zahar si mixam pina se intareste spuma bine de tot.
Adaugam pe rand cate un galbenus si mixam in continuare. Adaugam praful din crema de vanilie si amestecam pina se omogenizeaza.
Intr-o tava de 22 X 30 cm, unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt , punem aluatul si il dam la copt la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade , pentru aproximativ 30 minute.
Cand blatul este copt,il scoatem si il lasam la racit. Intr0un bol preparam crema de capsuni. Mixam laptele, frisca si praful de la crema pina cand crema se ingroasa. Acoperim blatul cu aceasta crema si pregatim glazura.
Intr-o craticiora punem 2 linguri de apa si 2 linguri cu zahar pe care le lasam sa fiarba pina se topeste zaharul.
Adaugam lichiorul si ciocolata rupta in bucati.Amestecam pina se topeste ciocolata. Adaugam apoi untul si amestecam sa se omogenizeze bine, apoi lasam la racit.
Cand este rece adaugam glazura peste crema de capsuni si dam prajitura la rece pentru 4-5 ore.
Apoi putem sa o feliem , neuitand sa dam cutitul prin apa rece atunci cand taiem prajitura.