Bati spuma albusurile galbenusurile le freci bine cu zaharul si uleiul in albusurile spuma adaugi amestecul de galbenusuri ,amesteci usor
Adaugi apoi faina amestecata cu praful de copt,cafeaua,praful de sare pui totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt coci la foc potrivit aprox 30mincand e rece,tai blatul in doua
Ciocolata se rupe in bucati mici si se pune intr-un castron. Frisca se infierbanta bine(nu se fierbe)se toarna fierbinte peste ciocolata si se amesteca energic pana se topeste toata ciocolata adaugand si lingura de miere
Se baga la frigider pt cel putin 3-4ore se scoate si se mixeaza pana ce devine o crema cu o consistenta bine legata se aseaza primul blat ,crema,apoi al doilea
Intr-un castron topim la bain marine 100gr ciocolata amaruie,4linguri zahar, 120gr unt se lasa sa se raceasca bine apoi bagati mixerul iese o glazura pufoasa si buna asezati frumos peste prajiturica.
Prajitura este excelenta dar nesimtita de mai jos care nu vrea tutuita este o proasta cai pupa in cur pe toti o fi vreo personalitate dar sant sugura ca traieste in Romania si este in urma cu vreo 100 de ani nu stie ca respectul nu sta in tutuit ar trebui sa nui dea voie asta se cheama (bulling and harassment) si trebue pedepsita.
Comentarii:
Prajitura este excelenta dar nesimtita de mai jos care nu vrea tutuita este o proasta cai pupa in cur pe toti o fi vreo personalitate dar sant sugura ca traieste in Romania si este in urma cu vreo 100 de ani nu stie ca respectul nu sta in tutuit ar trebui sa nui dea voie asta se cheama (bulling and harassment) si trebue pedepsita.
Cum de-ti permiti sa tutuiesti aici pe toata lumea? Neobrazato!