Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 210 ml lapte integral 20 gr zahăr 40 ml cafea (1 ceașcă espresso) 1 gălbenuș 10 gr amidon de porumb Pentru ganache-ul de...
Ingrediente: Ingrediente pentru blat: 8 oua 150 g nuca macinata 2 linguri de faina 150 g zahar un plic praf de copt Ingrediente pentru crema: 200 g unt 150 g...
Ingrediente: 100 g ciocolata amaruie 60 g fulgi de porumb 20 g boabe de cafea tocate 100 g martipan 6 oua 175 g zahar 40 g cacao 20 g faina 2 plicuri cu...
Cafeaua este o băutură foarte apreciată pentru gust său inconfundabil și calitățile sale energizante. Antioxidanții conținuți o recomandă în dieta zilnică a unei persoane sănătoase. Aroma intensă a cafelei a reprezentat un prilej de inspirație pentru crearea de...
Ingrediente: Ingrediente blat: 5 oua 50 g faina 20 g cacao 120 g zahar Ingrediente crema: 200 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca 100 g unt 30 g zahar pudra 2...
Ingrediente: 4 oua 4 linguri de faina 4 linguri de zahar Pentru crema: 300 g mascarpone 300 ml smantana dulce Pentru sirop: 250 ml cafea esenta de rom Pentru...
Ingrediente: Jeleul de struguri: 250 gr struguri ( doar boabe) 300 ml zeama compot de piersici 2 linguri zahar 1 plic gelatina granule (10 g) Crema de iaurt:...
Ingrediente: 1 pachet de piscoturi 2 cuti iaurt cu coacaze / total 400 gr. 200 gr. frisca Hulala 2 plicuri de gelatina 3-4 linguri de zahar 200 gr. cafea...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: blat 5 oua 5 linguri de zahar 3 linguri de cafea o lingurita praf copt o lingura apa o lingura ulei 5-6 linguri faina un varf de cutit sare CREMA...
Ingrediente: Pentru chec 2 lingurite granule/praf de cafea instant 2 linguri pudra de cacao 2 linguri apa fierbinte 150 g unt, la temperatura camerei 150 g...
Ingrediente: Pentru blat : 6 oua 300 g de unt 250 g de zahar 2 linguri de cafea solubila 300 g de faina Un pliculet de praf de copt Un praf de sare 3 linguri de...
Reteta pentru Crema de cafea cu gelatina I
Toate cantitatile ingredientelor si modul de preparare a cremei sînt iden tice ca si la ?Crema de vanilie cu gelatina I laptele înlocuindu-se cu esenta de cafea.
Esenta de cafea se prepara din: o lingura c