Incalzeste cuptorul la 180°C.Unge cu unt si tapeteaza cu foaie de copt o tava patrata de 20 cm sau o tava rotunda de 23 cm.Amesteca cafeaua, cacaoa si apa fierbinte pana obti o pasta fina.Bate untul cu zaharul, ouale, mierea, faina, laptele si pasta de cacao pana cand obti o compozitie omogena.
Inglobeaza in compozitie bucatile de caramele, apoi toarn-o in tava pregatita si da-o la copt 35-40 minute.Lasa checul sa se raceasca 5 minute in tava , apoi scoate-l din ea, inlatura foaia de copt si lasa-l sa se raceasca complet.
Pentru crema, topeste caramelel cu laptele.Taie checul racit in jumatate, pe orizontala si unge primul blat cu ½ din crema.Aseaza deasupra al 2-lea blat, apoi unge-l cu caramelul ramas.Tortul se poate decora dupa fantezia fiecaruia.