Prajitura cu crema tiramisu

Ingrediente
6
Pentru crema:
Pentru sirop:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Blatul:
Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem bine pana se intepenesc in castron ,apoi adaugam pe rand cate 1 lingura de zahar mixand continu pana se topeste zaharul ,apoi adaugam cate un galbenus. - Dupa ce am incorporat galbenusurile incorporam faina ,nu toata odata ,tot treptatTapetam tava de cuptor cu hartie de copt si intindem compozitia obtinuta.Coacem la foc mediu pe treapta din mijloc.
- Crema :
Batem smantana bine pentru a obtine frisca ,avand grija sa nu o batem prea mult ca ne trezim cu unt .Frisca obtinuta o incorporam in branza mascarpone si dam crema obtinuta la rece . - Siropul:
Aromam cafeaua cu esenta de rom.Cand blatul s-a racit il taiem in 2 .Asezam 1 blat pe platou il insiropam cu jumatate de sirop,intindem crema avand grija sa mai pastram 3 linguri de crema,apoi asezam ce de-al 2-lea blat pe care il insiropam cu restul de cafea .Intindem cele 3 linguri de crema pastrata si pudram din abundenta cu cacao.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu e buna reteta deloc ati uitat multe condimente pt completarea prajiturii in special praf de copt.....rusineeeee
anonymous
Arata bn! ;)
anonymous
Imi place Tiramisu
anonymous
Foarte bun !!!!!
anonymous
O super reteta
anonymous
APROAPE CEA MAI BUNA DIN CATE AM SAVURAT VREODATA
anonymous
Am sa incerc..........
anonymous
E foarte bun!
anonymous
Bravo bravo
Punctează această reţetă