Se bat albusurile spuma ,se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se topeste, se pun si galbenusurile, apoi faina, cacaua si praful de copt. se coace si cand s-a racit se taie in doua pe orizontala si se insiropeaza
Albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga nuca si faina. se coace la foc potrivit.
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se topeste, se pune nessul apoi untul.se mixeaza bine pana devine o crema spumoasa.
Se pun toate pe foc pana se topeste ciocolata.Blatul se unge cu 1/2 din crema, se pune blatul de bezea,apoi restul de crema si celalalt blat. deasupra punem glazura calduta.
De ce nu explici clar cate albusuri bati la inceput, apoi cate albusuri mai tarziu... e confuza reteta, fii mai explicita daca vrei sa ajuti cu ceva,,,,zau... macar mai citeste reteta o data inainte de a o publica...
Reteta e redactata cu picioarele. Nu intelegi nimic. Auzi, "taie blatul pe orizontala"!. Iar la ingreddiente ai spus zahar vanilat. Probabil ai vrut sa scrii "vanilinat", fiindca cel vanilat costa cat toate ingredientele tale, si nici nu stiu unde se poate gasi in Romania.
Comentarii (15):
EXCELENT !
Varza
Cea mai buna
Super!
De ce nu explici clar cate albusuri bati la inceput, apoi cate albusuri mai tarziu... e confuza reteta, fii mai explicita daca vrei sa ajuti cu ceva,,,,zau... macar mai citeste reteta o data inainte de a o publica...
Reteta e redactata cu picioarele. Nu intelegi nimic. Auzi, "taie blatul pe orizontala"!. Iar la ingreddiente ai spus zahar vanilat. Probabil ai vrut sa scrii "vanilinat", fiindca cel vanilat costa cat toate ingredientele tale, si nici nu stiu unde se poate gasi in Romania.
Excelenta reteta !
F. buna
DELICIOS
De cacat