Prajitura cu nuca si crema de ness

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se bat albusurile spuma ,se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se topeste, se pun si galbenusurile, apoi faina, cacaua si praful de copt. se coace si cand s-a racit se taie in doua pe orizontala si se insiropeaza
- Albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga nuca si faina. se coace la foc potrivit.
- Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se topeste, se pune nessul apoi untul.se mixeaza bine pana devine o crema spumoasa.
- Se pun toate pe foc pana se topeste ciocolata.Blatul se unge cu 1/2 din crema, se pune blatul de bezea,apoi restul de crema si celalalt blat. deasupra punem glazura calduta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Florica
EXCELENT !
am gătit această rețetă
anonymous
Varza
am gătit această rețetă
anonymous
Cea mai buna
am gătit această rețetă
anonymous
Super!
am gătit această rețetă
Margareta
De ce nu explici clar cate albusuri bati la inceput, apoi cate albusuri mai tarziu... e confuza reteta, fii mai explicita daca vrei sa ajuti cu ceva,,,,zau... macar mai citeste reteta o data inainte de a o publica...
J
John_
Reteta e redactata cu picioarele. Nu intelegi nimic. Auzi, "taie blatul pe orizontala"!. Iar la ingreddiente ai spus zahar vanilat. Probabil ai vrut sa scrii "vanilinat", fiindca cel vanilat costa cat toate ingredientele tale, si nici nu stiu unde se poate gasi in Romania.
Diana Lucia
Excelenta reteta !
anonymous
F. buna
anonymous
DELICIOS
anonymous
De cacat
Punctează această reţetă