Pentru blat, separam albusele de galbenusuri. Albusele se bat cu zaharul, galbenusurile cu ulei.
Amestecam usor albusele cu galbenusurile si punem faina. Compozitia de mai sus se coace intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina la 180 grade pentru 30-40 minute in functie de cuptor.
Facem siropul. Ardem cele 3 linguri de zahar si stingem cu o cana de apa. Lasam sa fiarba pana se dizolva toata bomboana. Siropul se toarna peste blat dupa ce acesta se raceste.
Biscuitii si nuca se vor da prin masina de tocat sau la robot. Se vor amesteca cu 2 linguri de miere, 2 linguri de zahar, 100 g unt, 3 linguri de cacao si o cana cu apa. Daca nu nu descurcam cu o lingura, cel mai bine folosim mana.
Crema se va pune peste blat. Glazura o facem din 4 linguri de apa cu 4 linguri de zahar, 2 linguri cacao, 50 g unt si esenta de rom.
Acestea se vor pune intr-o craticioara de inox pe foc mic si amestecam tot timpul pana se omogenizeaza ingredientele. Glazura o punem peste crema. Se poate presara si nuca de cocos peste glazura.