Tort de piscoturi cu crema de coacaze

Desert
Ușor
1 h 5 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare50 min
Gătire15 min
  • Pe platoul, se pune cercul detasabil de tort. Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam pe platou, formand un blat.
    Gelatina se pune in 100 ml. apa rece pentru 10 minute.
    Se bate frisca Hulala cu mixerul. Intr-un alt bol se bate iaurtul de coacaze cu 3-4 linguri de zahar. Cum frisca Hulaha este
    dulce, dupa mine cele 3-4 lingururi de zahar este suficient.

    Se pune gelatina pe foc mic, max. 1 minut, sa nu fiarba. Se inglobeaza in gelatina 2-3 linguri de iaurt si totul se adauga apoi la
    cantitatea mare de iaurt. Se da la frigider. Cand incepe sa se intareasca, se inglobeaza de frisca batuta.
    Se rastoarna crema peste piscoturi. Se lasa la frigider pana a doua zi.

    Pentru decor am folosit piscoturile.ramase. Ciocolata maruntita, am topit-o pe bain-marie, impreuna cu smantana si un cub de unt. Am scufundat piscoturile taiate in jumatate in ciocolata lichida. Se orneaza partea laterala a tortului cu ciocolata. Se lipesc piscoturile rapid, inainte de a se intari ciocolata.

Punctează această reţetă

Sanda54Sanda54

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Superba reteta

abuz
simina_p2013

simina_p2013

Cred ca foarte buna

abuz

anonymous

Buna , buna si racoroasa !

abuz

anonymous

E super tortul de piscoturi cu crema de coacaze

abuz

mihaela mirea

Excelent!

abuz