Se amesteca iaurtul cu frisca. Gelatina am pus-o la inmuiat cu putina apa, apoi cateva secunde la microunde.am adaugat-o peste iaurt+frisca, a amestecat repede...si gata crema.
A tapetat o cratita cu folie transparenta, a asezat un strat de piscoturi, le-a insiropat cu suc de portocale, a pus jumatate din crema, alt strat de piscotur si peste restul de crema.
Se da la rece cateva ore, sau peste noapte ca mine.
Comentarii (26):
Foarte bun tortul si usor de realizat !Trebuia sa specificati si la ingrediente suc de portocale!
Ok
Am o singura inrebare frisca se bate mai intai si apoi se amesteca cu iaurtul sau se amesteca fara ca frisca sa fie batuta?
E bun si rapid
Foarte buna si usor de facut eu o fac mereu
P
Superrrrrrrrrrrr
AM SA O INCERC TREBUIE SA FIE DELICIOASA
Cea mai tarrre
Super bun