Tort cu piscoturi si crema de iaurt
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Tort cu iaurt de soia si piure de mere (vegan si fara gluten)
-
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
-
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
-
Tort simplu de ciocolată
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se amesteca iaurtul cu frisca. Gelatina am pus-o la inmuiat cu putina apa, apoi cateva secunde la microunde.am adaugat-o peste iaurt+frisca, a amestecat repede...si gata crema.
- A tapetat o cratita cu folie transparenta, a asezat un strat de piscoturi, le-a insiropat cu suc de portocale, a pus jumatate din crema, alt strat de piscotur si peste restul de crema.
- Se da la rece cateva ore, sau peste noapte ca mine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
L
loredana_m2019_1,
19/05/2019
Foarte bun tortul si usor de realizat !Trebuia sa specificati si la ingrediente suc de portocale!
am gătit această rețetă
26/12/2014
Am o singura inrebare frisca se bate mai intai si apoi se amesteca cu iaurtul sau se amesteca fara ca frisca sa fie batuta?
am gătit această rețetă