Tort cu piscoturi si crema de iaurt

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se amesteca iaurtul cu frisca. Gelatina am pus-o la inmuiat cu putina apa, apoi cateva secunde la microunde.am adaugat-o peste iaurt+frisca, a amestecat repede...si gata crema.
  • A tapetat o cratita cu folie transparenta, a asezat un strat de piscoturi, le-a insiropat cu suc de portocale, a pus jumatate din crema, alt strat de piscotur si peste restul de crema.
  • Se da la rece cateva ore, sau peste noapte ca mine.

Punctează această reţetă

JJust me

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

loredana_m2019_1

Foarte bun tortul si usor de realizat !Trebuia sa specificati si la ingrediente suc de portocale!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ok

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am o singura inrebare frisca se bate mai intai si apoi se amesteca cu iaurtul sau se amesteca fara ca frisca sa fie batuta?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E bun si rapid

abuz

anonymous

Foarte buna si usor de facut eu o fac mereu

abuz

anonymous

P

abuz

anonymous

Superrrrrrrrrrrr

abuz

anonymous

AM SA O INCERC TREBUIE SA FIE DELICIOASA

abuz

anonymous

Cea mai tarrre

abuz

anonymous

Super bun

abuz
  • pagina 1 / 3