Cremele le-am mixat cu frisca rece. Piscoturile le-am trecut prin lapte nu le inmuiati prea mult ca se fac terci.
Pe peretii laterali a pus o foaie de naylon, dar nu e neaparat nevoie.
A asezat un rand pe piscoturi pe fundul tavi si unul pe partea laterala.
A pus un strat din crema de ciocolata, unul din crema de vanilie si iar crema de ciocolata, a acoprit cu un strat de piscoturi si deasupra am ornat cu frisca.
Comentarii (24):
Este foarete frumoasa si gustoasa
F bun si rapid..meritã încercat
Am facut deja de doua ori si a iesit super!!!!!
Nu-mi plac retetele de prajituri ale caror creme sunt la plicuri, din comert, artificiale si cu tot felul de aditivi.
Am făcu acest tort.Este f.F.bun!!!!! Se face rapid e aromat,usor,foarte potrivit ptr.o zi de vara!!!!!!
Viorica
Super
Slabut
O voi face si eu de ziua lui mamy
Super
Este foarte frumos si delicios.mia placut la nebunie.