Frecati spuma untul cu jumatate din cantitatea de zahar pudra. Adaugati galbenusurile, unul cate unul, zaharul vanilat si scortisoara.
Incorporati faina, praful de copt, cacaua si nucile macinate. Amestecati bine, pana se omogenizeaza compozitia.
Bateti spuma albusurile cu zaharul pudra ramas si incorporati spuma in compozitia preparata anterior, amestecand usor Turnati compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu nuca macinata.
Coaceti blatul la 180 grade primele 10 minute, si inca 10-15 minute la 170 grade. Cand este copt, rasturnati-l pe o planseta si lasati-l sa se raceasca.
Comentarii (23):
Foarte bun !
Nu e prea bun e ca la spaniol, bizcocho si deasupra ciocolata ff usor pff
Nu este bun deloc
Super!
E delicios
Super tare
A iesit super! Multumesc frumos pt reteta :)
Si crema cum este ai uitat
Pare buna compozitia, sa presupun ca dulceata se foloseste ca crema ,ar fi frumos si normal sa termini de redactat reteta ,e o chestiune de respect
....si crema?!cred ca reteta este incompleta!