Tort de ciocolata simplu si rapid

Desert
7 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

7

Pentru blat:

Pentru sirop:

Pentru glazura:

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Frecati spuma untul cu jumatate din cantitatea de zahar pudra. Adaugati galbenusurile, unul cate unul, zaharul vanilat si scortisoara.
  • Incorporati faina, praful de copt, cacaua si nucile macinate. Amestecati bine, pana se omogenizeaza compozitia.
  • Bateti spuma albusurile cu zaharul pudra ramas si incorporati spuma in compozitia preparata anterior, amestecand usor Turnati compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu nuca macinata.
  • Coaceti blatul la 180 grade primele 10 minute, si inca 10-15 minute la 170 grade. Cand este copt, rasturnati-l pe o planseta si lasati-l sa se raceasca.
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Foarte bun !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu e prea bun e ca la spaniol, bizcocho si deasupra ciocolata ff usor pff

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu este bun deloc

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super tare

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

A iesit super! Multumesc frumos pt reteta :)

am gătit această rețetă
abuz

iuliana

Si crema cum este ai uitat

abuz

anonymous

Pare buna compozitia, sa presupun ca dulceata se foloseste ca crema ,ar fi frumos si normal sa termini de redactat reteta ,e o chestiune de respect

abuz

l2431225

....si crema?!cred ca reteta este incompleta!

abuz
  • pagina 1 / 3