Tort de ciocolata simplu si rapid
Ingrediente
7
Pentru blat:
Pentru sirop:
Pentru glazura:
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Frecati spuma untul cu jumatate din cantitatea de zahar pudra. Adaugati galbenusurile, unul cate unul, zaharul vanilat si scortisoara.
- Incorporati faina, praful de copt, cacaua si nucile macinate. Amestecati bine, pana se omogenizeaza compozitia.
- Bateti spuma albusurile cu zaharul pudra ramas si incorporati spuma in compozitia preparata anterior, amestecand usor Turnati compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu nuca macinata.
- Coaceti blatul la 180 grade primele 10 minute, si inca 10-15 minute la 170 grade. Cand este copt, rasturnati-l pe o planseta si lasati-l sa se raceasca.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bun !
am gătit această rețetă
anonymous
Nu e prea bun e ca la spaniol, bizcocho si deasupra ciocolata ff usor pff
am gătit această rețetă
anonymous
Nu este bun deloc
am gătit această rețetă
anonymous
Super!
am gătit această rețetă
anonymous
E delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Super tare
am gătit această rețetă
anonymous
A iesit super! Multumesc frumos pt reteta :)
am gătit această rețetă
iuliana
Si crema cum este ai uitat
anonymous
Pare buna compozitia, sa presupun ca dulceata se foloseste ca crema ,ar fi frumos si normal sa termini de redactat reteta ,e o chestiune de respect
L
l2431225
....si crema?!cred ca reteta este incompleta!