Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 150 g. unt 150 g. faina 100 g. zahar pudra 100 g. cacao 1 pliculet de zahar vanilat 1 pliculet de praf de copt 50 g. nuca...
Ingrediente: 170 g ciocolata neagra amaruie sau nu 113 g unt taiat in bucati 3 oua mari 3 galbenusuri mari 70 g zahar tos 40 g faina 1 lingurita si un sfert de...
Ingrediente: 200 g faina 80 g cacao 1 lingurita praf de copt 1 lingurita bicarbonat 1/2 lingurita sare 150 g zahar brun 240 ml lapte de soia 120 ml apa -60ml...
Ingrediente: 20 oua 200 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 400 ml. rom alb 4-5 linguri mari de lapte condensat, indulcit(din comert sau facut in casa) 100 g....
Ingrediente: Blatul 250 g biscuiti 50 g unt topit Umplutura 4 pachete branza dulce(250 g) la temperatura camerei 1 cana zahar pudra 300 ml smantana 4 oua 1...
Ingrediente: Ingrediente: 100 g unt sau margarina, 100 smantana, 3-4 linguri de zahar, faina cat cuprinde, un varf de cutit de bicarbonat, 10 g drojdie. Pentru...
Ingrediente: 8 buc piscoturi de sampanie 12 biscuiti simpli 100 g ciocolata (bomboane de pom, ciocolata alba si ciocolata cu cacao) 50 g unt 50 g margarina 50...
Mama mea obisnuieste sa faca aceste cornuri simple de casa sau umplute cu gem, nuca, ciocolata, rahat. Eu nu prea am facut pana acum, dar de cand fetita mea este scolarita, vrea sa manance destul de des corn. Ca sa-i fac pe plac dar sa stiu ca mananca cat
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.