Cel mai simplu sufleu de ciocolata

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Preincalziti cuptorul la 190 C. Ungeti bine ramekinurile (formele) cu unt.
  • Topiti untul si ciocolata intr-o cratita cu fund dublu la foc mic, sau pe baie de aburi.
  • Bateti cu mixerul, ouale, galbenusurile si zaharul pana se ingroasa compozitia.
  • Adaugati faina si bateti pana se omogenizeaza.
    Acum adaugati si ciocolata topita, menta si sarea. Bateti pana se incorporeaza, nu mai mult.
  • Impartiti compozitia intre ramekinuri/forme si dati la cuptor. Coaceti-le cam 10 minute, pana cand marginile sunt "tzepene", dar mijlocul e inca umed.
  • Dupa ce le-ati scos din cuptor lasati-le sa se odihneasca 5-10 minute.
  • Se pot servi fie cum sunt in forme, sau, pentru o nota de eleganta, scoateti-le din forma si asezati-le pe farfurii individuale.

Punctează această reţetă

JJasmine23

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna,tentanta!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Super faina reteta incercati si voi

abuz

anonymous

SIMPLU SI DELICIOS! 10

abuz