Cel mai simplu sufleu de ciocolata
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Preincalziti cuptorul la 190 C. Ungeti bine ramekinurile (formele) cu unt.
- Topiti untul si ciocolata intr-o cratita cu fund dublu la foc mic, sau pe baie de aburi.
- Bateti cu mixerul, ouale, galbenusurile si zaharul pana se ingroasa compozitia.
- Adaugati faina si bateti pana se omogenizeaza.
Acum adaugati si ciocolata topita, menta si sarea. Bateti pana se incorporeaza, nu mai mult. - Impartiti compozitia intre ramekinuri/forme si dati la cuptor. Coaceti-le cam 10 minute, pana cand marginile sunt "tzepene", dar mijlocul e inca umed.
- Dupa ce le-ati scos din cuptor lasati-le sa se odihneasca 5-10 minute.
- Se pot servi fie cum sunt in forme, sau, pentru o nota de eleganta, scoateti-le din forma si asezati-le pe farfurii individuale.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna,tentanta!!!!!!!!!
anonymous
Foarte buna
anonymous
Foarte buna
anonymous
Super faina reteta incercati si voi
anonymous
SIMPLU SI DELICIOS! 10
Punctează această reţetă