Se pun toate ingredientele intr-un castron si se framanta un aluat tarisor dar bun de intins, pana cand nu se mai lipeste de maini si de peretii vasului. Au intrat cam 300 g faina, dar cantitatea exacta depinde de tipul de faina folosit, de gradul ei de umiditate, etc. Lasati aluatul sa se odihneasca minim 15 minute. Apoi faceti foaie de 0,5 cm sau un cm grosime care se taie cu forme speciale sau cu un pahar si se pun in tava de aragaz neunsa. Se da la foc mic (cel mult 150 de grade) aproximativ 15-20 minute, pana cand fursecurile sunt rumenite pe margini. Se scoate tava si se lasa 1-2 minute sa se racoreasca, apoi se desprind fursecurile si se pun intr-un castronel. cand sunt complet reci se lipesc cu gem intre ele sau se inmoaie in glazura dintr-o ciocolata topita in 2-3 linguri de lapte sau de rom.
Comentarii:
Foarte delicious!!! :-*
Sunt simple si bune
Nush cum iese...
Bun bun;*
Simplu si bun!
JzdgbhgjzvkAUfvszdfugSZDbcfiviixdhgvbfvisLbisfdlbSIHbKJfvbklshvsd