Ouale si zaharul se bat pana se albesc si-si dubleaza volumul.
Dupa care in fir subtirese toarna uleiul dar si praful de copt, dar si aromelese adauga faina cat sa iasa un aluat potrivit , am numarat cam 20 de linguricam asa trebuie sa iasa aluatul.
Se spiteaza sau pur si simplu se pun cu lingura in tava cu hartie de copt peste fursecuri presaranduse din abundenta nuca de cocos dupa care tava se zhaltana putin pentru ca nuca de cocos sa adere la fursecuri si sa se lipeasca de acestea.
Se coc cam 15-20 minute in cuptorul foarte incins A facut si cu gem de capsuni , reteta de aici procedand in felul urmator:in mijlocul fiecarui fursec am facut un mic locusor pe care l-a umplut cu dulceata dupa care a procedat ca si la celelalte .
Comentarii:
Bune,bune!
Totusi cata faina sa cumpar? cei ala aluat potrivit?
E super
Sunt foarte bune acum le-am facut si eu
Am sa fac si eu ;;)
Sunt bune
Le-am facut si eu si sunt foarte bune!
SUPER
MINUNATEEEEEEEE.....