Fursecuri cu banane și nucă de cocos
Un desert foarte sățios...
Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Cernem făina cu praful de copt într-un castron.
Bananele se pasează în alt castron.
Peste banane adăugăm ouăle, 3 linguri ulei, zahărul, esența de vanilie și un praf de sare.
Amestecăm bine după care încorporăm făina cu praful de copt și nuca de cocos.
Se fac biluțe cu mâna unsă cu ulei (o lingură de ulei este suficientă) și se pun într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină sau cu hârtie pergament.
Se pun la distanță de 3 cm una de alta pentru a nu se lipi în timpul coacerii.
Biluțele se pot presa ușor.
Se coc la 190 grade pentru 15 minute sau până se rumenesc un pic deasupra.
Se servesc după ce s-au răcit.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am sa incerc si dau 5 dupa
anonymous
Am facut-o si este buna
anonymous
Foarte bune si usor de facut eu le-am impudrat cu zahar vanilat si sunt bune si cu glazura de ciocolata
anonymous
Foarte faina reteta!!! in seara asta o pregatesc si eu... sper sa imi reuseasca... multumim de reteta
anonymous
Abia astept sa pregatesc retzeta ,cred ca e ff buna ,si pare a fi usor de facut
anonymous
Reteta este usoara incat o pot face si cei mai nepriceputi intr-ale bucatariei
anonymous
Buneeeeeeee !
anonymous
Ms de reteta .....super
anonymous
Foooarte bune!
Punctează această reţetă