Peste banane adăugăm ouăle, 3 linguri ulei, zahărul, esența de vanilie și un praf de sare.
Amestecăm bine după care încorporăm făina cu praful de copt și nuca de cocos. Se fac biluțe cu mâna unsă cu ulei (o lingură de ulei este suficientă) și se pun într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină sau cu hârtie pergament.
Se pun la distanță de 3 cm una de alta pentru a nu se lipi în timpul coacerii.
Biluțele se pot presa ușor.
Se coc la 190 grade pentru 15 minute sau până se rumenesc un pic deasupra.
Comentarii:
Am sa incerc si dau 5 dupa
Am facut-o si este buna
Foarte bune si usor de facut eu le-am impudrat cu zahar vanilat si sunt bune si cu glazura de ciocolata
Foarte faina reteta!!! in seara asta o pregatesc si eu... sper sa imi reuseasca... multumim de reteta
Abia astept sa pregatesc retzeta ,cred ca e ff buna ,si pare a fi usor de facut
Reteta este usoara incat o pot face si cei mai nepriceputi intr-ale bucatariei
Buneeeeeeee !
Ms de reteta .....super
Foooarte bune!