Fursecuri cu migdale si ciocolata

Desert
Ușor
1 oră

Ingrediente

6

Pentru aluat :

Pentru crema :

Pentru decor:

Preparare

Preparare15 min
Gătire45 min
  • 1. Mai intai punem intr-un castron mare faina, ouale,galbenusul,zaharul,untul taiat bucati si inmuiat la temperatura camerei, apoi adugam migdalele macinate si zaharul vanilat. Toate aceste ingrediente se vor framanta bine cu mainile, urmand ca , la final, sa obtinem un aluat omogen. Acest aluat se acopera cu folie si se da la frigider circa 30 de minute.

    2. Dupa scurgerea timpului mentionat, pe o plansa presarata cu faina , intindem o foaie grosuta , din care vom decupa biscuiteii su ajutorul formelor speciale.

    3.Cat timp dam la copt fursecurile ( cam 20 min ) , ne ocupam si de pregatirea cremei de ciocolata; astfel, topim ciocolata intr-un vas pus la baine-marie sau la microunde si, cand s-a racit , se incorporeaza in frisca obtinuta din smantana batuta.

    Biscuitii raciti se vor umple cu poshul cu aceasta crema de ciocolata si se vor servi pudrati cu zahar pudra. Sunt perfecti langa o ciocolata fierbinte , intr-o zi racoroasa de toamna.

Punctează această reţetă

AAlinutza1983

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: