Fursecuri cu jeleu si dulceata
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Intr-un vas frecam spuma 200 gr margarina Rama , 200 gr zahar pudra, 3 galbenusuri de ou apoi adaugam 1 praf de copt si 600 gr faina . Daca mai e nevoie pentru a omogeniza aluatul adaugam si 2 linguri smantana .
- Obtinem un aluat pe care il vom intinde si decupa cu forme . Din albusul ramas luam o parte si il batem un pic cu furculita cat sa se desprinda si vom unge suprafata formei decupate si peste punem forma mai mica .
- In Interior punem cate un pic de dulceata de caise si in mijloc asezam bomboanele cu jeleu. Restul de aluat ce cade din decupat il dam prin albus apoi il dam prin cocos razuit (eu am avut cocos rosu ).
- Tava cu fursecurile aranjate pe hartia de copt o dam la cuptorul preincalzit si coacem prajiturelele la foc mic timp de 15-20 minute. Pe a doua zi sunt mult mai bune decat in prima zi .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă