Petitchef

Fursecuri cu jeleu si dulceata

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un vas frecam spuma 200 gr margarina Rama , 200 gr zahar pudra, 3 galbenusuri de ou apoi adaugam 1 praf de copt si 600 gr faina . Daca mai e nevoie pentru a omogeniza aluatul adaugam si 2 linguri smantana .
  • Obtinem un aluat pe care il vom intinde si decupa cu forme . Din albusul ramas luam o parte si il batem un pic cu furculita cat sa se desprinda si vom unge suprafata formei decupate si peste punem forma mai mica .
  • In Interior punem cate un pic de dulceata de caise si in mijloc asezam bomboanele cu jeleu. Restul de aluat ce cade din decupat il dam prin albus apoi il dam prin cocos razuit (eu am avut cocos rosu ).
  • Tava cu fursecurile aranjate pe hartia de copt o dam la cuptorul preincalzit si coacem prajiturelele la foc mic timp de 15-20 minute. Pe a doua zi sunt mult mai bune decat in prima zi .


Poze

Fursecuri cu jeleu si dulceata
Fursecuri cu jeleu si dulceata - poza 2
Fursecuri cu jeleu si dulceata - poza 3
Fursecuri cu jeleu si dulceata - poza 4
Fursecuri cu jeleu si dulceata - poza 5
Fursecuri cu jeleu si dulceata - poza 6
Fursecuri cu jeleu si dulceata - poza 7
Fursecuri cu jeleu si dulceata - poza 8
Fursecuri cu jeleu si dulceata - poza 9
Fursecuri cu jeleu si dulceata - poza 10

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
14 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri cu oreo super delicioase!
Fursecuri cu oreo super delicioase!
15 porții
22 min
Foarte ușor
Rețetă Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
4 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri spiralate cu diamante
Fursecuri spiralate cu diamante
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează