Petitchef

Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!

Pentru iubitorii de deserturi picante dar si dulci și sărate, veți iubi cu siguranță aceste fursecuri gojuchang! Această pastă de chili coreeană este ingredientul vedetă al multor mâncăruri și al multor sosuri. Dar astăzi am decis să folosim această pastă pentru aceste fursecuri pline de arome.

Gustări
6 porții
10 min
30 min
11 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Crema Gochujang:

Aluat de fursecuri:

Materiale

  • 1 lingura de înghețată (optional)
  • hârtie pergament

Preparare

  • Etapa 1 - Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
    Crema Gochujang:
    Amestecați untul moale cu vergeoise (sau zahărul brun) și gochujang pentru a obține o cremă portocalie. Dați deoparte.
  • Etapa 2 - Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
    Aluatul de fursecuri:
    Amestecați untul moale cu zahărul pentru a obține un amestec cremos.
  • Etapa 3 - Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
    Adăugați oul și amestecați din nou pentru a obține un amestec cu cocoloașe.
  • Etapa 4 - Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
    Apoi adăugați sarea, extractul de vanilie, bicarbonatul de sodiu (sau praful de copt) și puțin din făină. Amestecați bine.
  • Etapa 5 - Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
    Se adaugă restul de faină și se încorporează bine.
  • Etapa 6 - Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
    Adăugați crema gochujang și amestecați ușor pentru a crea o marmorare. Dați aluatul la frigider pentru 30 de minute.
  • Etapa 7 - Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
    Folosind o lingură de înghețată, formați prăjituri. Punem 4 pe tavă. Nu este nevoie să le aplatizați!
  • Etapa 8 - Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
    Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 11 minute. După acest timp, scoateți tava din cuptor și lăsați să se răcească înainte de a le servi calde.
  • Etapa 9 - Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
    Și iată, fursecurile tale sunt gata! Crocante la exterior, moi la interior. Veți adora gustul lor de vanilie cu nota lor picantă. Fiecare fursec va fi diferit și mai mult sau mai puțin picant!

Observații:

Cum să păstrați cookie-urile gochujang?
Puneți-le într-un recipient ermetic și păstrați-le până la 4 zile.

Puteți congela cookie-uri gochujang?
Da, puteți congela biscuiții gochujang fără griji!

Cu ce ​​ar trebui să înlocuiți gochujang?
Îl poți înlocui cu o altă pastă de chili. Atenție, intensitatea ardeiului nu va fi aceeași, nu uitați să adaptați cantitățile.



Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - poza 2
Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - poza 3
Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - poza 4
Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - poza 5
Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - poza 6
Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
6 porții
22 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
4 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri spiralate cu diamante
Fursecuri spiralate cu diamante
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
14 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri cu oreo super delicioase!
Fursecuri cu oreo super delicioase!
15 porții
22 min
Foarte ușor

Articole conexe

Retete dulci cu prune Retete dulci cu prune Mere in caramel – amintiri dulci ale copilariei Mere in caramel – amintiri dulci ale copilariei Para, sora marului sau darul zeilor? Para, sora marului sau darul zeilor?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează