Fursecuri gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!

votează acum
Gustări
6 porții
Foarte ușor
51 min

Pentru iubitorii de deserturi picante dar si dulci și sărate, veți iubi cu siguranță aceste fursecuri gojuchang! Această pastă de chili coreeană este ingredientul vedetă al multor mâncăruri și al multor sosuri. Dar astăzi am decis să folosim această pastă pentru aceste fursecuri pline de arome.


Ingrediente

6

Crema Gochujang:

Aluat de fursecuri:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare30 min
Gătire11 min

Observații

Cum să păstrați cookie-urile gochujang?

Puneți-le într-un recipient ermetic și păstrați-le până la 4 zile.

Puteți congela cookie-uri gochujang?

Da, puteți congela biscuiții gochujang fără griji!

Cu ce ​​ar trebui să înlocuiți gochujang?

Îl poți înlocui cu o altă pastă de chili. Atenție, intensitatea ardeiului nu va fi aceeași, nu uitați să adaptați cantitățile.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+