Fursecuri gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
Pentru iubitorii de deserturi picante dar si dulci și sărate, veți iubi cu siguranță aceste fursecuri gojuchang! Această pastă de chili coreeană este ingredientul vedetă al multor mâncăruri și al multor sosuri. Dar astăzi am decis să folosim această pastă pentru aceste fursecuri pline de arome.
Crema Gochujang: Amestecați untul moale cu vergeoise (sau zahărul brun) și gochujang pentru a obține o cremă portocalie. Dați deoparte.
Aluatul de fursecuri: Amestecați untul moale cu zahărul pentru a obține un amestec cremos.
Adăugați oul și amestecați din nou pentru a obține un amestec cu cocoloașe.
Apoi adăugați sarea, extractul de vanilie, bicarbonatul de sodiu (sau praful de copt) și puțin din făină. Amestecați bine.
Se adaugă restul de faină și se încorporează bine.
Adăugați crema gochujang și amestecați ușor pentru a crea o marmorare. Dați aluatul la frigider pentru 30 de minute.
Folosind o lingură de înghețată, formați prăjituri. Punem 4 pe tavă. Nu este nevoie să le aplatizați!
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 11 minute. După acest timp, scoateți tava din cuptor și lăsați să se răcească înainte de a le servi calde.
Și iată, fursecurile tale sunt gata! Crocante la exterior, moi la interior. Veți adora gustul lor de vanilie cu nota lor picantă. Fiecare fursec va fi diferit și mai mult sau mai puțin picant!
Cum să păstrați cookie-urile gochujang? Puneți-le într-un recipient ermetic și păstrați-le până la 4 zile.
Puteți congela cookie-uri gochujang? Da, puteți congela biscuiții gochujang fără griji!
Cu ce ar trebui să înlocuiți gochujang? Îl poți înlocui cu o altă pastă de chili. Atenție, intensitatea ardeiului nu va fi aceeași, nu uitați să adaptați cantitățile.