Fursecuri fragede
Ingrediente
6
pentru decorat:
Rețete inrudite
-
Fursecuri gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
-
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
-
Fursecuri steluță cu scorțisoară - desert clasic de crăciun
-
Fursecuri cu oreo super delicioase!
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Untul (neaparat la temperatura camerei), se freaca cu zaharul la viteza mica a mixerului.Se adauga ouale si aromele. Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt si sarea.
- Se pune cate putin in compozitia cu unt pana se incorporeaza toata, amestecand cu mixerul tot la viteza mica. Din aluat se fac bilute care se aplatizeaza cu degetele si se pun in tava neunsa. Se lasa spatiu mai mare intre ele, pentru ca la cuptor o sa creasca si se mai intind.
- Reusit sa lucrez cu aluatul decat dupa ce uns mainile cu ulei.Se dau la cuptor pentru 10 minute, pana cand marginile devin maronii. Se desprind cu ajutorul unei spatule sau cutit. Se orneaza dupa plac.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: