Fursecuri fragede
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- . Untul lasat la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana se topeste.Adaugam apoi oul si amestecam pana la omogenizarea perfecta. Peste tot acest mix se adauga si frisca lichida.
- 2. Peste compozitia umeda adaugam faina cernuta in amestec cu praful de copt, apoi , in momentul in care este bine omogenizat, aluatul respectiv se poate amesteca si cu bucatile de ciocolata si fructe confiate. ( nota: eu am folosit cam jumatate din aluat fara sa ii pun direct in el bucatele de cioco/ merisoare , iar abia in cea dea-a doua jumatate am amestecat).
- 3. Aluatul se da la frigider cca 30 min; apoi, intr-o tava tapetata cu hartie de copt se ia cu o lingurita aluatul si se pune la distante egale.
- 4. Lasam gramajoarele de aluat obtinute, la cuptor cam 15 min! Asta e tot!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Minunata
am gătit această rețetă
anonymous
Merita incercata reteta......dupa ingredientele folosite, sunt fragede !!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioase!!
am gătit această rețetă
anonymous
SUGESTIE:iei biluta de aluat .ii inmoi varful in albus de ou batut ,apoi o dai prin nuca tocata=fursecuri cu nuca,;pui o bucatica de rahat pe biluta si o apesi un pic=fursecuri cu rahat ; lipesti cate 2 fursecuri simple, coapte cu gem,ciocolata etc=paleuri ;topesti putina ciocolata cu un pic de unt sau ulei si inmoi o parte din fursecul copt =fursecuri glazurate ;;pui stafide inmuiate in rom si apoi stoarse in biluta de aluat=fursec cu stafide
S
stanciulescu lucia
Cred ca sunt bune le voi incerca
G
Gina53
Par a fi bune,le voi incerca.
anonymous
F.bune,rapida executie
anonymous
Arata minunat!
anonymous
Merita mai multe punce aceasta reteta.
I
ileanatarbina
Bune
Punctează această reţetă