Fursecuri fragede

Desert
6 porții
Ușor
30 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)


Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • . Untul lasat la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana se topeste.Adaugam apoi oul si amestecam pana la omogenizarea perfecta. Peste tot acest mix se adauga si frisca lichida.
  • 2. Peste compozitia umeda adaugam faina cernuta in amestec cu praful de copt, apoi , in momentul in care este bine omogenizat, aluatul respectiv se poate amesteca si cu bucatile de ciocolata si fructe confiate. ( nota: eu am folosit cam jumatate din aluat fara sa ii pun direct in el bucatele de cioco/ merisoare , iar abia in cea dea-a doua jumatate am amestecat).
  • 3. Aluatul se da la frigider cca 30 min; apoi, intr-o tava tapetata cu hartie de copt se ia cu o lingurita aluatul si se pune la distante egale.
  • 4. Lasam gramajoarele de aluat obtinute, la cuptor cam 15 min! Asta e tot!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
04/12/2016

Minunata

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/03/2015

Merita incercata reteta......dupa ingredientele folosite, sunt fragede !!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/03/2015

Delicioase!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/01/2017

SUGESTIE:iei biluta de aluat .ii inmoi varful in albus de ou batut ,apoi o dai prin nuca tocata=fursecuri cu nuca,;pui o bucatica de rahat pe biluta si o apesi un pic=fursecuri cu rahat ; lipesti cate 2 fursecuri simple, coapte cu gem,ciocolata etc=paleuri ;topesti putina ciocolata cu un pic de unt sau ulei si inmoi o parte din fursecul copt =fursecuri glazurate ;;pui stafide inmuiate in rom si apoi stoarse in biluta de aluat=fursec cu stafide

(0) (0) abuz
stanciulescu lucia, 15/03/2015

Cred ca sunt bune le voi incerca

(0) (0) abuz
Gina53, 15/03/2015

Par a fi bune,le voi incerca.

(0) (0) abuz
15/03/2015

F.bune,rapida executie

(0) (0) abuz
15/03/2015

Arata minunat!

(0) (0) abuz
15/03/2015

Merita mai multe punce aceasta reteta.

(0) (0) abuz
ileanatarbina, 15/03/2015

Bune

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+