Fursecuri ciuperci
Ingrediente
4
Pentru aluat:
Pentru glazura:
Cost estimat: 1Euros€ (0.25€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Amestecam toate ingredientele si formam o coca. Din coca obtinuta facem cordoane rotunde care apoi le taiem la dimensiunea dorita si le punem in tava.O margine a bastonaselor le apasam cu furculita sa se faca model.
- Dupa coacere se lipesc doua cate doua cu dulceata. La capatul cu model se dau prin glazura si apoi prin nuca macinata.
- Pentru a face glazura procedam astfel: punem la fiert zaharul cu apa, dupa ce se topeste zaharul adaugam cacaoa si apoi untul.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 956Kcal
- Carbo: 69.9g
- Grăsimi: 64.6g
- Grăsimi sat.: 50.9g
- Proteine: 12.7g
- Fibre: 19.5g
- Zahăr: 51.8g
- ProPoints: 26
- SmartPoints: 48
Informații nutriționale pentru 1 porție (271g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă