Ingrediente: 200 gr unt moale 100 gr zahar brun 50 gr zahar 2 oua o lingurita extract de vanilie o lingurita de bicarbonat de sodiu 270 gr faina un praf de sare...
Ingrediente: Pentru aluat: o margarina 2 oua 6 linguri de zahar 1/2 praf de copt faina cat cuprinde nuca macinata sau nuca de cocos Pentru glazura: 6 linguri...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: 3 oua, 200 g zahar 100 g nuca, 100 g smochine taiate marunt, coaja de la o lamaie, 100 g ciocolata menaj, 100 g stafide, 200 g faina, un pachet...
Ingrediente: 1 ou intreg si 1 galbenus 250 g margarina 150 g zahar pudra 50 ml lapte 1 lingurita amoniac 1/2 lamaie 500 g faina 1 ciocolata alba bomboane colorate
Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa
Prajiturile cu foi de casa sunt un rasfat culinar si le puteti pregati pentru orice ocazie de sarbatoare sau cand va e pofta de ceva bun, facut in casa.
Am facut astazi aceste bomboane care au fost foarte bune. Am spus ca au fost pentru ca s-au terminat :) . Nu am sa pun cantitati pentru ca depinde de cantitatea care vrei sa o faci si de formele ce le ai . Am sa explic procesul de fabricare care este fo