Oua mimosa

Oua mimosa
Antreuri
4 porții
Foarte ușor
25 min

Oua mimosa - pe plac la toata familia! Le putem servi ca starter, dar si ca aperitiv! O reteta proaspata si rafinata cu doar 3 ingrediente :-) Reteta pas cu pas in video ↓

Ingrediente

4

Materiale

  • posh

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Oua mimosa - Preparare etapa 1Fierbeti ouale in apa clocotita timp de 10 minute. Lasati-le sa se raceasca si taiati-le in jumatati. Scoateti galbenusul de la fiecare ou si puneti-l deoparte.
  • Oua mimosa - Preparare etapa 2Opriti un galbenus iar peste celelalte 7 galbenusuri adaugati maioneza si amestecați cu o furculita, zdrobindu-le bine. Adaugati cepsoara tocata sau patrunjel si amestecati.
  • Oua mimosa - Preparare etapa 3Folosind un posh, umpleti fiecare jumatate de albus.
  • Oua mimosa - Preparare etapa 4Galbenusul de ou pus deoparte razuiti-l peste ouale umplute. Gata!
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: