Fursecuri cu cereale si ciocolata - montignac
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Fursecuri gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
-
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
-
Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
-
Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
Preparare
Preparare30 min
Gătire15 min
- Se amesteca ingredientele uscate, se adauga uleiul, apa, oul si se amesteca bine.Apoi se pune fructoza, esenta de vanilie si iar se amesteca. Se inveleste compozitia in folie alimentara si se da la frigider 30 minute.
- Se da forma , eu am taiat cu forma de biscuiti pt. ca imi ieseau niste uratanii de batoane.Se coc fursecurile la foc potrivit cca 15 minute. Se lasa la racit apoi se glazureaza.Se pastreaza la rece.
- Sunt bune de rontait 1-2 hai 3 , cele ce sunt familiarizate cu Montignac stiu.Familionul meu obisnuit cu creme,torturi,nebunii nu s-a atins de fursecutze! Asa ca daca nu tineti vreun regim....nu-i incercati ca apoi sa ma injurati.Multam fain, Antzule!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: