Ciocolata se marunteste si se topeste impreuna cu untul: ori la microunda,ori la baie de aburi intr-o craticioara la foc mic.
Dupa dizolvare/topire se adauga zaharul, oul si esenta de vanilie.
Intr-un bol am amestecat faina,cacaua, praful de copt si un praf de sare. Se unesc cele doua compozitii.
Incalzeste cuptorul la 160 grade. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Ia din compozitie cu ajutorul unei lingurite si modeleaza bilute mici, apoi tavaleste-le prin zahar pudra.
Aseaza-le pe tava pastrand o distanta de cca 2 cm intre ele. Coacele circa 20 minute la cuptor, pana cand suprafata s-a intarit si au inceput sa crape.
Scoate-le din tava si lasa-le sa se raceasca. Sa le savutati cu placere!!
Comentarii:
Unde se foloseste drojdia uscata?
Exalente impecabile muua cele mai gustoase din lume
O cautam . Am gasit-o si sint multumit. Inca nu am preparat . Curind.
Foarte gustoase si foarte bune pentru copi
incercati si Voi!!!!!!!
Foarte gustoase
Simplu si foarte bun.Acestea sunt dulciuri foarte bune care au cat mai putin zahar.