Rețete rapide tort

10 rețete
Rețetă Tort de ciocolata super rapid

Tort de ciocolata super rapid

Desert Ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 225 g faina 350 g zahar 85 g cacao 11/2 lingurita praf de copt 11/2 lingurita bicarbonat de sodiu 2 oua 250 ml lapte 125 ml ulei vegetal 2...
Rețetă Tort rapid cu piscoturi

Tort rapid cu piscoturi

Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: un tort simplu si rapid facut cu ajutorul piticilor .. un pachet mare de piscoturi, 48 buc. 2 plicuri crema de ciocolata, dr oetker 1 plic crema...
Rețetă Tort de ciocolata simplu si rapid

Tort de ciocolata simplu si rapid

Desert Foarte ușor 15 min 35 min
Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 150 g. unt 150 g. faina 100 g. zahar pudra 100 g. cacao 1 pliculet de zahar vanilat 1 pliculet de praf de copt 50 g. nuca...
Rețetă Tort rapid, ieftin si bun

Tort rapid, ieftin si bun

Desert Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: un blat de tort 1l frisca un pahar finetti de 400g 1 plic zahar vanilat 3 banane curatate si taiate in doua pe lungime fructe pentru decor 300 ml...
Rețetă Tort clatite ii

Tort clatite ii

Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: ptr.compozitie clatite: 12 linguri faina 15 gr drojdie proaspata zahar vanilat (2 plicuri) zahar 4 linguri 3 oua intregi coaja de la o jumatate de...
Rețetă Tort de portocale fara foc

Tort de portocale fara foc

Desert Foarte ușor 50 min 5 min
Ingrediente: 300 g biscuiti macinati 150 g unt topit 2 linguri zahar lapte cat cuprinde Umplutura : 500 g branza dulce 400 g iaurt 100 g zahar zeama de la 4...
Rețetă Tort din iaurt cu ananas

Tort din iaurt cu ananas

Desert Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: 1000 g iaurt de fructe 5 linguri zahar pudra 20 g gelatina fin maruntita de la Dr Oetker 1 cutie compot ananas (rondele ) 1 plic tort gelle alb si...

Tort rapid cu mascarpone

Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: pentru blat: 200 g unt 250 g zahar 140 g faina 80 g cacao 4 oua o lingurita praf de copt pentru crema: 250 g crema mascarpone 80 g zahar pudra...

Blatul de tort

Reteta Blatului de tort P andispanul Denumirea vine de la ?pain d Espagne Modul de preparare a blatului de tort ( pandispanului) Se separa albusurile de galbenusuri, spargînd fiecare ou pe o farfurioara si apoi dese