Dizolvam drojdia in 125 ml apa calduta , adaugam un praf de sare si o punem in faina sa dospeasca un pic. Dupa ce a dospit adaugam zaharul vanilat , zaharul, ouale, coaja de lamaie razuita, amestecam bine si adaugam treptat apa minerala cat sa obtinem o compozitie nici prea groasa nici prea fluida dupa care adaugam uleiul.
Incepem sa coacem clatitele fara a adauga in tava ulei deoarece in compozitie avem deja. Budincile de ciocolata le fierbem impreuna cu 10 linguri zahar in 750 ml lapte . Cu budincile de caramel procedam la fel.
Clatitele coapte le vom umple cu budinca de ciocolata racita si le rulam. Budinca de caramel dupa ce a racit o amestecam cu 250 ml frisca batuta . Gelatina o punem la inmuiat in 50 ml apa rece apoi o incalzim usor pana incepe sa se dizolve dupa care o adaugam la compozitia de caramel . Amestecam usor sa se omogenizeze totul.
Acum vom incepe sa asamblam componentele obtinute . Intr-o forma de cozonac tapetata cu folie de plastic punem un rand de crema caramel,peste asezam una langa alta cate o clatita umpluta cu crema de ciocolata. Iar punem un rand de crema de caramel si iar clatite umplute .
Procedam la fel pana ni se termina ingredientele avand grija ca ultimul strat sa fie crema de caramel. Acoperim totul cu folie si dam la rece pentru cateva ore bune . Rasturnam continutul tavii dupa ce totul s-a inchegat pe o tava si o ornam cu frisca .Se feliaza si desertul se poate servi .
Comentarii:
EXCELENT. NOTA 10++++++++++++++++++++++++++++++[+XINFINIT]
Foarte bun
Buna
Un preparat usor.;)
Perfect
Supppeerrrr buna
Naspa
Cum poate un copil sa faca asta!?
Arata bine trebuie sa il incerc