Tort de clatite cu portocale si sirop caramel
Ingrediente
Preparare
- Puneti 2 linguri de frisca nebatuta si caramelele intr-o cratita cu fundul gros si fierbeti la foc mic 6-8 minute, pana se topesc.
Lasati sa stea 1 minut.
Puneti restul de frisca nebatuta intr-un vas si bateti pana incepe sa se intareasca.
Desfaceti portocalele in felii.
Puneti o foaie de clatita pe un platou, acoperiti-o cu putina frisca si cateva felii de portocala.
Repetati operatia cu urmatoarele straturi pana consumati toate ingredientele , terminand cu o foaie de clatita goala.
Asezati apoi nucile sau alunele, cat si ultimele felii de portocala pe ultima clatita si turnati deasupra sosul de caramele.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Superrrrrrrrrrrr!

bairen_love
Ce scarbos , am vomiat deja !!!!!un ZEU ca mine ar gati mai bine.pt ca Zeii stiu absolut TOT
anonymous
SOSUL CARAMEL ........DENUMIREA E NORMALA ......SAU CA SA ITELEGI SE NUMESTE MUU....MAI INVATATI TERMENI DE BUCATARIE SI PASTICERIE
anonymous
Frisca fiarta???ciudat atatea chimicale,waw!!!contraindicat copiilor!
anonymous
Arata super bine !!!
anonymous
Dar ce e sosul de caremele?in viata mea n-am auzit de asa ceva. poate caramel?ceea ce e cu totul altceva. caramelele sint niste bomboane, sosul caramel e un sos...SOS CARAMEL, nu de caramele!!!!!!!!!!!!!!!cum se poate intelege si din denumire. cum naiba reusiti sa stilciti asa limba romana si intelesul cuvinteleor si al denumirilor??? probabil ca ati facut si ceva scoala, dar ati cam pierdut vremea degeaba, sau ati avut profesori timpiti. auzi la ea, sos de caramele! hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anonymous
F. buna si interesant.Trebuie gatita
anonymous
Super ..,,,,o voi incerca
anonymous
Excelent!!!!
anonymous
F. BUN!
Punctează această reţetă