Tort de clatite cu portocale si sos caramel

Desert
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

2

Pentru acest tortulet e nevoie de:

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Portocale recomand conserva fiindca sunt "despielitate", dar de data asta am folosit cam 4 portocale, desfacute si taiate bucatele
  • Sirop caramel care se poate face din zahar caramelizat stins cu frisca lichida, sau dupa reteta originala, caramele topite in 2- 3 linguri de frisca lichida
  • Se pune o clatita pe un platou, se acopera cu frisca si portocale. Se continua pana la ultima clatita. Se decoreaza dupa imaginatie, cu portocale peste care se toarna sos caramel.

Punctează această reţetă

otilia gergelyOtilia gergely

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicos

abuz

anonymous

Ff un o sa incerc de iua mea!

abuz