Tort de clatite cu portocale si sos caramel
Ingrediente
6
Preparare
Preparare1 oră
Gătire25 min
- Batem ouale cu un praf de sare, adaugam untul topit, faina si laptele. Coacem clatitele.
- Batem frisca si o dam la rece. Fructele le decojim si le desfacem in feliute.
- Topim caramelele , adaugam laptele si fierbem cateva minute pana devine un sos gros si dens.
- Asamblare: pe un platou mare asezam prima foie de clatita, asezam feliute de portocala/mandarina si frisca.
- Repetam operatiunea pana terminam toate ingredientele. Deasupra trebuie sa fie foia de clatita simpla, pe care adaugam felii de portocala, cateva jumatati de nuca si turnam de jur imprejur sosul de caramel. Se da la rece pana se serveste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Arata foarte bine....
anonymous
Arata bn..
anonymous
Super buuuuuuun!!!!!!!! Merita incercat! Pofta buna!
anonymous
Eu am folosit piscoturu in rest aceles ingrediente

naomy
Super gustos
R
r_marincas
Excelent

oliva
Marfa
V
valy1
Delicios

Violeta Trandafir
Excelent
I
Isabela
Multumesc Dana
Punctează această reţetă