Batem ouale cu un praf de sare, adaugam untul topit, faina si laptele. Coacem clatitele.
Batem frisca si o dam la rece. Fructele le decojim si le desfacem in feliute.
Topim caramelele , adaugam laptele si fierbem cateva minute pana devine un sos gros si dens.
Asamblare: pe un platou mare asezam prima foie de clatita, asezam feliute de portocala/mandarina si frisca.
Repetam operatiunea pana terminam toate ingredientele. Deasupra trebuie sa fie foia de clatita simpla, pe care adaugam felii de portocala, cateva jumatati de nuca si turnam de jur imprejur sosul de caramel. Se da la rece pana se serveste.
Comentarii (11):
Arata foarte bine....
Arata bn..
Super buuuuuuun!!!!!!!! Merita incercat! Pofta buna!
Eu am folosit piscoturu in rest aceles ingrediente
Super gustos
Excelent
Marfa
Delicios
Excelent
Multumesc Dana