Tort de clatite cu portocale si sos caramel

Desert
Foarte ușor
1 h 25 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare1 oră
Gătire25 min
  • Batem ouale cu un praf de sare, adaugam untul topit, faina si laptele. Coacem clatitele.
  • Batem frisca si o dam la rece. Fructele le decojim si le desfacem in feliute.
  • Topim caramelele , adaugam laptele si fierbem cateva minute pana devine un sos gros si dens.
  • Asamblare: pe un platou mare asezam prima foie de clatita, asezam feliute de portocala/mandarina si frisca.
  • Repetam operatiunea pana terminam toate ingredientele. Deasupra trebuie sa fie foia de clatita simpla, pe care adaugam felii de portocala, cateva jumatati de nuca si turnam de jur imprejur sosul de caramel. Se da la rece pana se serveste.

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Arata foarte bine....

abuz

anonymous

Arata bn..

abuz

anonymous

Super buuuuuuun!!!!!!!! Merita incercat! Pofta buna!

abuz

anonymous

Eu am folosit piscoturu in rest aceles ingrediente

abuz
naomy

naomy

Super gustos

abuz

r_marincas

Excelent

abuz
oliva

oliva

Marfa

abuz

valy1

Delicios

abuz
Violeta Trandafir

Violeta Trandafir

Excelent

abuz

Isabela

Multumesc Dana

abuz
  • pagina 1 / 2