Cel mai bun tort de clatite pe care l-am mancat in viata mea! Fara exagerari! Am gasit in sfarsit combinatia ideala de toppinguri iar clatitele integrale sunt de-a dreptul delicioase!
Clatitele le-am preparat ca aici, doar ca am facut urmatoarele modificari: am folosit faina integrala in loc de faina alba si lapte de cocos in loc de lapte de soia. In rest, la fel.
Le-am copt in tigaie si apoi le-am decupat cu o forma rotunda. Pentru umplutura am folosit:
? gem de zmeura fara zahar (il gasiti la hipermaketuri la raionul de diabetici), piure de mango cu mere (de la ?dm?) si budinca de vanilie (pe care am preparat-o cu lapte de cocos si in care am adaugat si fulgi de cocos; o gasiti exclusiv in magazinele BIO).Am asamblat tortuletul, incepand cu o foaie de clatita, apoi gem de zmeura, foaie, piure de mango, foaie, budinca de cocos s.a.m.d. La sfarsit am pudrat cu zahar pudra si cacao si am savurat minunatul tortulet la micul dejun. Incredibil de bun, usor si rapid!