Tort din clatite cu budinca

Desert
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Pt glazura :

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se amesteca apa minerala cu faina, bicarbonatul stins si un praf de sare, se obtine un aluat potrivit, din care se prajesc clatite subtiri, in ulei incins, la foc mic.
  • Separat se prepara budincile, dupa instructiunile de pe plic, nu lasam prea mult sa se ingroase.
    Cand s-au racit budincile, se asambleaza tortul : o clatita, 2-3 linguri de budinca, alta clatita, iar budinca si tot asa si se termina, desigur, cu o clatita.
  • Daca ramane budinca, se consuma cu incredere
    Se amesteca apoi cacaoa cu zaharul, ulei si apa fierbinte si se imbraca tortul.
    Se taie dupa ce a stat minim o ora la rece.

Punctează această reţetă

SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ft bun

abuz

anonymous

F gustoasa si simpla yammyyyyyyyyyy

abuz

anonymous

Chiar acu ma apuc de facut tortul.......

abuz

anonymous

Excelent!

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

O reteta fff ushoara si cred k si gustoasa!!!

abuz