Tort din clatite cu budinca
Ingrediente
4
Pt glazura :
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se amesteca apa minerala cu faina, bicarbonatul stins si un praf de sare, se obtine un aluat potrivit, din care se prajesc clatite subtiri, in ulei incins, la foc mic.
- Separat se prepara budincile, dupa instructiunile de pe plic, nu lasam prea mult sa se ingroase.
Cand s-au racit budincile, se asambleaza tortul : o clatita, 2-3 linguri de budinca, alta clatita, iar budinca si tot asa si se termina, desigur, cu o clatita. - Daca ramane budinca, se consuma cu incredere
Se amesteca apoi cacaoa cu zaharul, ulei si apa fierbinte si se imbraca tortul.
Se taie dupa ce a stat minim o ora la rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ft bun
anonymous
F gustoasa si simpla yammyyyyyyyyyy
anonymous
Chiar acu ma apuc de facut tortul.......
anonymous
Excelent!
anonymous
Bun
anonymous
Foarte bun
anonymous
O reteta fff ushoara si cred k si gustoasa!!!
Punctează această reţetă