Se amesteca faina cu praful de copt si se pun si restul de ingrediente. Se amesteca bine de tot pana cand se omogenizeaza. Se unge forma de tort cu unt si se da la cuptorul incins in prealabil circa 40 minute.
Se verifica cu scobitoarea. Nu te impacienta daca crapa la suprafata, acela o sa fie "fundul" tortului. Dupa ce e gata, se lasa la racit. Cand s-a racit complet, se rastoarna si se taie transversal .
Intre timp, se amesteca crema mascarpone cu zaharul pudra si se pune treptat din cafea, pana cand capata o consistenta cremoasa, dar nu lichida si o culoarea untului.
Se pune jumatate de crema pe prima foaie de blat, lasand un spatiu de 1-2 cm pana la marginea acestuia . Se pune al doilea blat si inca un rand de crema.
Se orneaza cu ciocolata rasa, zmeura, felii de banane. Este mult mai gustos si se taie mai aspectuos dupa ce a stat cateva ore la frigider.