Tort diplomat cu piscoturi

Tort diplomat cu piscoturi

un tort fin, delicios.
avem nevoie de piscoturi,o conserva compot de ananas,siropul de ananas,fructe ptr deco,500 gr.mascarpone,500 gr.branza fina quark, 500 ml.frisca batuta cu intaritor,2 plicuri zahar vanilat,100 gr.zahar pudra si un plic gelatina praf ptr creme.
frisca se bate cu intaritor si se adauga peste crema mascarpone si branza,se adauga zahar si zaharul vanilat si fructele din doza.

piscoturile se inmoaie putin in zeama de la compot si se aseaza pe peretii vasului in care pregatim tortul.
se toarna crema si se complecteata cu niste piscoturi siropate,se da la frigider ptr cateva ore,apoi se rastoarna pe un platou de torturi.


B Banatule Colt de Rai

Comentarii

Punctează această reţetă:

nadia

Cite grame de gelatina se pun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este preferatul baiatului meu, il fac in fiecare an de ziua lui, este delicioas

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata destul de bine...am sa il incerc si eu cat de curand

abuz

anonymous

E binisor dar sa cam faramitat

abuz

anonymous

Arata delicios

abuz
LALYCA

LALYCA

Ce bine arata,felicitari!

abuz