Tort diplomat cu piscoturi
un tort fin, delicios.
avem nevoie de piscoturi,o conserva compot de ananas,siropul de ananas,fructe ptr deco,500 gr.mascarpone,500 gr.branza fina quark, 500 ml.frisca batuta cu intaritor,2 plicuri zahar vanilat,100 gr.zahar pudra si un plic gelatina praf ptr creme.
avem nevoie de piscoturi,o conserva compot de ananas,siropul de ananas,fructe ptr deco,500 gr.mascarpone,500 gr.branza fina quark, 500 ml.frisca batuta cu intaritor,2 plicuri zahar vanilat,100 gr.zahar pudra si un plic gelatina praf ptr creme.
frisca se bate cu intaritor si se adauga peste crema mascarpone si branza,se adauga zahar si zaharul vanilat si fructele din doza.
piscoturile se inmoaie putin in zeama de la compot si se aseaza pe peretii vasului in care pregatim tortul.
se toarna crema si se complecteata cu niste piscoturi siropate,se da la frigider ptr cateva ore,apoi se rastoarna pe un platou de torturi.
Banatule Colt de Rai
Comentarii
Punctează această reţetă:
25/08/2020
Este preferatul baiatului meu, il fac in fiecare an de ziua lui, este delicioas
am gătit această rețetă