In primul rand pregatim jeleul de struguri, hidratam gelatina in 4 linguri, zeama de compot de piersici.
Zaharul se adauga la restul de zeama de compot, se amesteca pana ce se topeste. Incalzim gelatina hidratata , aveti grija sa nu fiarba, apoi adaugam sucul treptat amestecand continuu.
Asezam boabele de struguri intr-o tava cu folie alimentara (in cazul meu in tava de chec sau cozonac) si turnam zeama, apoi dam la rece pana ce se incheaga.
Pentru crema , batem frisca, iar iaurtul se amesteca cu zaharul pudra.
Gelatina se hidrateaza in 4 linguri apa, 10 minute, apoi se topeste si se adauga la iaurt. Incorporam frisca batuta , apoi boabele de struguri.
Pentru sirop, se fierbe apa cu zaharul pana ce se topeste , apoi adaugam esenta de cafea si lasam la racit.
Asamblam in felul urmator: piscoturile se taie in jumatati si se insiropeaza.
Asezam in picioare, pe langa peretele formei, peste jeleul de struguri ( vezi foto) si turnam crema de iaurt, apoi asezam piscoturi peste crema.
Se da la rece pentru cel putin 2-3 ore, apoi se intoarce forma pe un platou.
Comentarii (17):
Minunat
Exprimarea lasa de dorit. Mai mult de atat, arata oricum, numai delicios nu.
Super
Super buna si usoara
Excelent!!!
FOARTE BUNA SI USOARA
Super arata marfa
Sper sa-mi iasa sii mie
Senzationala
Buonisima.