În partea de sus a tort este Amandina aici Pe turta umedă, a pus o jeleu cires am făcut: out privat de un borcan mare de cires compot, a alunecat cireșe, de umplere 400 g suc amestecat cu 150 g de zahăr și se aduce la căldură până când zahărul sa topit și a început să fiarbă, apoi setați lateral. În această compoziție gelatină amestecată (10 g) Am dizolvat cateva lingurisuc sos fierbinte pe foc.
În tort pentru tort și în cazul în care gerul a început să înghețe, a pus pe partea de sus și răspândirea peste tot.
Daca nu compune, puteți utiliza plita în care tort, dar va trebui să taie direct în tava de care nu poate fi anulat.
În timp ce jeleu intarit, smântână rapid.* Frișcă 150ml 500ml lichid, zahăr pudră 100g
Plicuri Ole și două crema de ciocolata, pune totul intr-un castron si se bate cu mixerul pana devine o crema. Crema am întins peste tot jeleu. Pentru glazura, folositi stânga ține suc, suc de cireșe adăugat până la 400 ml de lichid.
4 LG lichid cu zahăr și 2 plicuri tort- Red jeleu, se fierbe timp de 2-3 minute, apoi se pune pe tort fierbinte.
Când glazură se întărește, scoateți componenta și poate ieși felie frumos, a pus de fiecare dată cuțitul sub jet de apă firbinte. Top fiecare felie cu un pic de frisca si ciocolata.
Comentarii:
E tare
Nu stiu cina a scris aceasta reteta,dar nu înțeleg nimic.Sunt curioasa daca cei care au laudat-o,au putut sa o si faca dupa modul in care e explicata.
E de nota 10
Este super
Cred ca e super buna si ffff simpla!bravo!
Super buna