1. Mai intai scoatem samburii visinelor, apoi le lasam la scurs, iar in tot acest timp ne apucam de facut blatul astfel: se bate untul impreuna cu zaharul si se inglobeaza pe rand ouale, amestecand pana se dizolva complet zaharul, apoi se adauga lingura cu lingura un amestec de faina, amidon, praf de copt si coaja de lamaie, si in final laptele! 2. Blatul se aseaza intr-o tava deja tapetata cu hartie de copt sau doar cu unt si faina, apoi se niveleaza si la final adaugam peste visinele scurse de zeama! eu am testat si 2 forme dragalase de briose de la revista si mi s-a parut acest aluat perfect si pentru briose! ta-na- na! 3. Dam totul la cuptorul incins in prealabil cu cca 10 min inainte, la foc mediu cam 30-35 minute!
4. Cand este gata prajitura se lasa la racit , apoi se portineaza si , in momentul servirii se machiaza cu niste zahar pudra!
La aceste cantitati nu pot fi doar 8 portii. Apoi lipseste dimensiunea tavi in care se doreste a face aceasta prajitura, care are o importanta pentru a asigura cresterea prajiturii.
Comentarii:
De unde cumpar amidon? Amidonul o face sa creasca?
Imi lasa gura apaaaaaaaaaaa
Cool
Vom incerca sa o facem si revenim cu verdictul
Am incercat odata dar nu mia iesi. o sa mai incerc din nou, sper sa-mi iasa ca in imagine
Tot ce face laura este delicios
Am incercat-o si a iesit foarte buna. Multumim pentru generoasele si inspiratele idei. Succes pe mai departe...
Am facut si eu aceasta prajitura este foarte buna merita incercata
La aceste cantitati nu pot fi doar 8 portii. Apoi lipseste dimensiunea tavi in care se doreste a face aceasta prajitura, care are o importanta pentru a asigura cresterea prajiturii.
ESTE O RETETA F.BUNA SI POTI INLOCUII VISINELE CU ALTE FRUCTE ZMEURA CAPSUNI AFINE CAISE RUBARBER