Prajitura delicioasa cu visine- marca laura sava
Ingrediente
8
Preparare
Preparare25 min
Gătire35 min
- 1. Mai intai scoatem samburii visinelor, apoi le lasam la scurs, iar in tot acest timp ne apucam de facut blatul astfel: se bate untul impreuna cu zaharul si se inglobeaza pe rand ouale, amestecand pana se dizolva complet zaharul, apoi se adauga lingura cu lingura un amestec de faina, amidon, praf de copt si coaja de lamaie, si in final laptele!
2. Blatul se aseaza intr-o tava deja tapetata cu hartie de copt sau doar cu unt si faina, apoi se niveleaza si la final adaugam peste visinele scurse de zeama! eu am testat si 2 forme dragalase de briose de la revista si mi s-a parut acest aluat perfect si pentru briose! ta-na- na!
3. Dam totul la cuptorul incins in prealabil cu cca 10 min inainte, la foc mediu cam 30-35 minute!
4. Cand este gata prajitura se lasa la racit , apoi se portineaza si , in momentul servirii se machiaza cu niste zahar pudra!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
De unde cumpar amidon? Amidonul o face sa creasca?
am gătit această rețetă
anonymous
Imi lasa gura apaaaaaaaaaaa
anonymous
Cool
anonymous
Vom incerca sa o facem si revenim cu verdictul
anonymous
Am incercat odata dar nu mia iesi. o sa mai incerc din nou, sper sa-mi iasa ca in imagine
anonymous
Tot ce face laura este delicios
anonymous
Am incercat-o si a iesit foarte buna. Multumim pentru generoasele si inspiratele idei. Succes pe mai departe...
anonymous
Am facut si eu aceasta prajitura este foarte buna merita incercata
anonymous
La aceste cantitati nu pot fi doar 8 portii. Apoi lipseste dimensiunea tavi in care se doreste a face aceasta prajitura, care are o importanta pentru a asigura cresterea prajiturii.
anonymous
ESTE O RETETA F.BUNA SI POTI INLOCUII VISINELE CU ALTE FRUCTE ZMEURA CAPSUNI AFINE CAISE RUBARBER
Punctează această reţetă