Tort de cacao cu crema de vanilie si banane
Ingrediente
8
Blat:
Crema:
Sirop:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- A separat ouale, albusurile le-am batut bine-bine de tot cu 3 linguri de zahar + zaharul vanilat, galbenusurile le-am batut cu 2 linguri de zahar pana s-au facut ca o crema untoasa. Peste galbenusurile batute a cernut faina si cele 2 linguri de cacao si a amestecat pana la omogenizare.
- Apoi cu o paleta a incorporat cu grija spuma de albusuri. A turnat blatul in forma de tort tapetata pe fund cu hartie de copt. A dat la cuptoru preincalzit pt 25 minute pe foc mediu spre mic.
- Apoi a lasat baltul sa se racoreasca in cuptor stins, cu usa intredeschisa, abia dupa aceea am scos blatul pe un gratar.
- Crema a preparat-o conform instructiunilor de pe plic, atata doar ca a pus mai putin lapte ca sa stea mai teapana crema .
- Blatul racit l-a insiropat cu un sirop facut din ingredientele enumerate mai sus.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă